خانه / آشپزی / آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

خلاصه ای درباره ی آموزش

مسلما نام تخم شربتی را زیاد شنیدید و شربت آن را خورده به همراه عرقیجات نوشیده باشید.

اما برای اولین بار این دستورالعمل ساده را  یافتم که به همراه شیر نارگیل و عصاره وانیل به همراه تخم شربتی استفاده شده است.

طعم خوب و متفاوتی دارد. متفاوت از شربت هایی که تابحال میل کردید.

دستورالعمل آن بسیار ساده است و روی هم شاید ۵ تا ۱۰ دقیقه وقت شما را بگیرد.

همچنین طبق جستجوهایی که در اینترنت انجام دادم باید بگم از نظر محققین شیر نارگیل بعد از شیر مادر یکی از پرخاصیت ترین شیرهاست و فاقد لاکتوز هم هست و برای کسانی که با لاکتوز شیر مشکل دارند بسیار خوب است.

در ضمن شیر نارگیل با آب نارگیل تفاوت دارد..

همچنین گذشته از این تخم شربتی به گفته خودم شامل تمام فلزات مفید جدول تناوبی هست.

منبع بزرگی از آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و… همچنین اسیدهای چرب امگا۳ و امگا ۶ و همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.

. حال دستورالعمل ساده را برای شما می گذارم.

این دستور برای ۵ تا ۱۰ نفر مناسب است.

قدم اول

مواد لازم: ۴ فنجان شیر نارگیل وانیلی، نصف فنجان عسل، ۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ۱ فنجان تخم شربتی، یک کاسه بزرگ و همزن
آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

قدم دوم

ابتدا شیر را ریخته، سپس عسل و عصاره وانیل را اضافه کنید.
حال با همزن مخلوط کنید، ابتدا شاید بخاطر عسل کمی همزن کارش سخت بشه اما ادامه بدید و کم کم عسل در شیر مخلوط میشود.
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

قدم سوم

سپس تخم شربتی را بریزید وبخوبی با همزن، هم بزنید.
فراموش نکنید باید اینقدر هم بزنید تا شبیه تصویر نهایی شود که روی آن نوشته پس از همزدن. البته آرام هم بزنید.
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

قدم چهارم

حال با نایلون روی مواد را پوشانده و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
توجه کنید اگر مقدار ماده شما بیشتر باشد باید بیشتر در یخچال بماند.
پس از دوساعت هم خوبه یکبار مواد را دوباره هم بزنید.
خب بعد از اینکه چهار ساعت تمام شد می توانید مواد رو از داخل یخچال بیرون بیارید.
آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

قدم پنجم

در نهایت پس از ۴ ساعت که بیرون آوردید دوباره هم بزنید تا تخم شربتی ته نشین نشود و با هر تزئینی که دوست دارید سرو کرده و میل کنید.
مطمئنم از آن لذت می برید.
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
  • آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی

منبع: achar24

درباره ی هانی جعفری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی آش ماش یزدی   دیجی لود امروز با طرز تهیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.