خانه / آشپزی / طرز تهیه قنبر پلو
طرز تهیه قنبر پلو
SAMSUNG DIGIMAX D530

طرز تهیه قنبر پلو

طرز تهیه قنبر پلو

طرز تهیه قنبر پلو

به گزارش سایت دیجی لود، امروز با موضوع ”طرز تهیه قنبر پلو” در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

گوشت را به همراه کمی نمک و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته در اندازه‌های کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید.


 

این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.

 

مواد لازم برای چهار نفر:

 

یک کیلو گوشت چرخ‌کرده

چهار فنجان برنج

یک عدد پیاز

یک قاشق غذاخوری نمک

یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

آرد نخودچی به میزان دلخواه

۲۰۰ گرم کشمش

روغن

دو قاشق غذاخوری رب انار

یک قاشق غذاخوری شیره انگور
۱۰۰ گرم گردو

طرز تهیه:

گوشت را به همراه کمی نمک و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته در اندازه‌های کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید. در تابه‌ای دیگر گردو، پیاز و کشمش را سرخ کرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابه‌لای برنج ریخته و کمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه قنبر پلو

با دیجی لود همراه باشید…

منبع: amozeshi

 

درباره ی مریم اسفندیاری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی آش ماش یزدی   دیجی لود امروز با طرز تهیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.