خانه / آشپزی / طرز تهیه کتلت گردویی
طرز تهیه کتلت گردویی

طرز تهیه کتلت گردویی

طرز تهیه کتلت گردویی

طرز تهیه کتلت گردویی

طرز تهیه کتلت گردویی

به گزارش سایت دیجی لود، امروز با موضوع ”طرز تهیه کتلت گردویی” در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

کتلت گردویی یه خوراک سنتی و خوشمزه با فسفر اضافه

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۰۰ گرم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم

پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده )۱ عدد

زردچوبه۱ قاشق چایخوری

مغز گردو خرد شده۱۰۰ گرم

برنج دم کشیده یک پیمانه

تخم مرغ هم زده شده۲ تا ۳ عدد

پودر سوخاری۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

روغن مایع    به مقدار لازم

 

 طرز تهیه :

  1. گوشت چرخ‌کرده را به‌همراه مقداری نمک در ظرفی بریزید و ورز دهید سپس پیاز، زردچوبه و مقداری فلفل به آن بیافزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.

 

  1. گردو، برنج دم‌کشیده، تخم‌مرغ و پودر سوخاری را به مخلوط گوشت بیافزایید و مجدداً ورز دهید.

 

  1. کف دست را با مقداری روغن مایع، چرب کنید. از مایه آماده‌شده به‌اندازه دلخواه بردارید و در دست به‌شکل کتلت فرم دهید.

 

  1. کتلت‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، سرخ کنید. یک طرف که سرخ شد، برگردانید تا روی دیگر آنها نیز سرخ شود سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. کتلت گردو را در ظرف مورد نظر‌‌بچینید و به همراه نان تازه سرو کنید.

طرز تهیه کتلت گردویی

با دیجی لود همراه باشید…

منبع: amozeshi

درباره ی مریم اسفندیاری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی آش ماش یزدی   دیجی لود امروز با طرز تهیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.