خانه / آشپزی / طرز تهیه مارمالاد آلو
طرز تهیه مارمالاد آلو

طرز تهیه مارمالاد آلو

طرز تهیه مارمالاد آلو

طرز تهیه مارمالاد آلو

امروز با آموزش و طرز تهیه مارمالاد آلو با دیجی لود با شما عزیزان همراه هستیم.

مارمالاد آلو قرمز خوشرنگ و دلچسب را میتوانید خیلی راحت و ساده در منزل درست کنید


 

مواد لازم: 

آلو قرمز (بدون هسته) ۵۰۰ گرم

شکر ۷۵۰ گرم

چوب دارچین ۱ تکه

نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

۱. آلو قرمز را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را از صافی رد کنید. پوره آلو قرمز را بههمراه شکر و چوب دارچین در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بهمدت ۳۰ دقیقه بهآرامی بجوشد و غلیظ شود.

 

۲. در اواخر پخت، نشاسته ذرت را با یک قاشق سوپ‌‌خوری آب سرد مخلوط کنید سپس آن را به مارمالاد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چوب دارچین را از مارمالاد خارج کنید.آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه مارمالاد آلو

طرز تهیه مارمالاد آلو

با دیجی لود همراه باشید…

منبع: amozeshi

درباره ی مریم اسفندیاری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی آش ماش یزدی   دیجی لود امروز با طرز تهیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.