خانه / آشپزی / طرز تهیه آش ماش یزدی
طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

آش ماش یزدی

 

دیجی لود امروز با طرز تهیه آش ماش یزدی در خدمت شما عزیزان است.

مواد لازم:

ماش ۱ پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)  ۱ و نیم پیمانه خرد شده
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرچوبه به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار لازم
نعناع داغ به مقدار لازم

طرز تهیه:

این که می گویم این آش زود آماده می‌شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با ۲ قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و ۴ لیوان آب داغ می‌گذاریم بپزد.

وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه می‌کنیم و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می برد، آبش را اندازه می کنیم. هر از گاهی هم می‌ زنیم تا برنج ته نگیرد. برنج باید خوب از هم باز شود. وقتی حسابی نرم شد، سبزی را اضافه می کنیم.

رب گوجه و نمک و فلفل را در روغن کم، تفت می‌دهیم و در آش می ریزیم. ادویه آش را میزان می‌کنیم و می گذاریم آش جا بیفتد. در روغن داغ، نعناع خشک را می ریزیم و هم می‌زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشود.

موقع سرو، روی آش را با کمی کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم. این آش سیر داغ ندارد.

طرز تهیه آش ماش یزدی

آش ماش یزدی

 

 با دیجی لود همراه باشید…

منبع: amozeshi

درباره ی مریم اسفندیاری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آبـگوشــت كشک /غذاي محـلي اراک

طرز تهیه آبـگوشــت کشک /غذای محـلی اراک

طرز تهیه آبـگوشــت کشک /غذای محـلی اراک طرز تهیه آبـگوشــت کشک   دیجی لود امروز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.